Laman web chat sex online Explicit adult chat rooms

Posted by / 27-May-2017 17:11

Apa yang aku suka tentang Growlr.boleh cuci mata sebab aku personally peminat 'bear'.Aku sedar dalam app ni banyak fake profile tapi aku tak kisah sangat.penting boleh layan macam-macam gambar beruang..aumm!Lebih kurang macam Planet Romeo tapi user Manjam tak seramai PR.

User OKC ni lebih serius berbanding Planet Romeo atau Biggercity.Pengalaman aku sendiri.pernah chatting dengan user Grindr yang tinggal dalam kawasan perumahan aku..sekadar chat kosong aje.tak pernah jumpa.Tak banyak yang aku boleh ceritakan pasal Grindr sebab aku pakai app ni tak lama.Macam dekat tempat aku,mana ada gay club atau gay bar. Tempat lain macam area KL.rasa ada aje tempat plu-plu berkumpul.Aku buat entry ni bukan nak menggalakan korang join site dan app yang bakal aku review.

Laman web chat sex online-48Laman web chat sex online-58Laman web chat sex online-45

Bila meet-up..pandai pulak dia tukar tujuan.nak berkawan kepada nak mengawan.banyak kali aku terkena.

One thought on “Laman web chat sex online”